BLOG

 

Velkou výzvou byla pro designérku a zakladatelku české značky kabelek Patrick Poppet Lucii Kalousovou spolupráce s jedním z nejstarších výrobců šumivého vína jménem prosecco, společností Mionetto. Lucie pro značku vytvořila limitovanou edici stylových kabelek a obrazů inspirovaných širokým portfoliem a ikonickým designem Mionetto Prosecco.

Konzumenty milovaný gin Dynybyl Violet zazářil na prestižní soutěži European Spirits Challenge 2022, kde zcela ovládl kategorii ginů. Do Čech si z Londýna odváží rovnou zlatou medaili.

Vratné skleněné lahve minerální vody Mattoni o objemu 1 litr, které značka představila v srpnu 2021, se v pilotním projektu osvědčily. Značná část spotřebitelů má o nákup minerální vody ve vratném skle zájem. Proto se nyní toto balení Mattoni dostává do širší prodejní sítě, aby bylo dostupné co nejpočetnějšímu okruhu spotřebitelů.

Loni v srpnu oznámila společnost Kofola ČeskoSlovensko, že chystá zavedení vratného skla do maloobchodu. Po mnohaměsíčních přípravách nyní spouští projekt Cirkulka, do jehož vývoje investovala 30 miliónů korun. Oblíbené nápoje Kofola, Rajec a Vinea jsou nově dostupné ve vratných litrových lahvích na vybraných prodejnách Tesco a v nabídce Rohlik.cz....

Oblíbená limonáda fritz-kola představuje zelenou novinku v eko kabátku. A zelená není pouze etiketa lahve, ale také samotné složení nápoje, který obsahuje pouze ty nejkvalitnější bio ingredience. Co je lepšího než pochutnat si na oblíbeném nápoji bez výčitek kvůli životnímu prostředí?

Soutěž Vinalies Internationales každoročně vybírá a oceňuje ta nejlepší vína z celého světa. Skupina BOHEMIA SEKT, která je pravidelným a úspěšným účastníkem pařížské soutěže vín, získala v letošním ročníku 3 zlaté medaile.

Látku oxid titaničitý je od 7. února 2022 zakázáno používat při výrobě potravin. Bílé barvivo (E 171) je jedním z nejdiskutovanějších "éček" posledních let. Ačkoliv se látka přidávaná např. do žvýkaček a cukrovinek používá už velmi dlouho, pochyby o její zdravotní nezávadnosti se objevily před šesti lety. Podle závěrů vědeckých studií nelze...

Prémiový nikaragujský rum Flor de Caña je vítězem soutěže The Spirits Business Awards 2021. Jedná se o ocenění udržitelnosti produkce, jíž je tento středoamerický skvost již dobře známý. Pochutnejte si s čistým svědomím!

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky